Ruim 700 boeken te koop!

Boekenkast

Al sinds zeven jaar verkopen Hanneke en ik tweedehands boeken. We halen ze op bij vrienden en kennissen die er vanaf willen. Hier thuis sorteren we ze. Een groot deel brengen we naar Kringloopwinkels, Emmaüs e.d. Een ander deel, vooral de oudere boeken zonder ISBN-nummer, gaan naar een vriendin die ze via Boekwinkeltjes verkoopt. Ook geven we boeken met bepaalde onderwerpen door aan vrienden en kennissen: koken, kunst, tuinieren etc.

Wat overblijft bieden we via Bol.com aan. Inmiddels zijn dat ruim 700 boeken, wat cd’s en dvd’s. Het hele aanbod is te zien op de site van Bol.com. Je kunt de boeken daar op allerlei manieren selecteren en sorteren. Zie je een boek waarin je interesse hebt, klik dan op de link Tweedehands vanaf… onder het boek. Dan zie je alle tweedehands aanbieders, waaronder Rob van Eeden, dat zijn wij.

Mocht je interesse hebben, realiseer je dan dat je het boek ook bij ons thuis kunt ophalen. We rekenen dan een lagere prijs. Kom ook gerust een keer langs om alle boeken hier in de kast te bekijken en een keuze te maken. Er is echt voor iedereen wel wat te vinden. Of anders een lekkere kop thee of koffie…

Een gedachte over “Ruim 700 boeken te koop!

Plaats een reactie